V korak z mladimi

Letos poleti za otroke in mlade ponujamo naslednje programe:

POČITNIŠKO VARSTVO ZA OTROKE I: 26. 6. – 28. 6.

POČITNIŠKO VARSTVO ZA OTROKE II: 19. 8. – 23. 8.

POČITNIŠKO VARSTVO ZA OTROKE III: 26. 8. – 30. 8.

 

Tudi letos je v naši ponudbi počitniško varstvo za otroke.

Počitniško varstvo je namenjeno otrokom, katerih starši/skrbniki so v službah pa bi radi, da otroci koristno in v družbi vrstnikov preživijo varstvo, kjer je poskrbljeno za hrano, aktivnost in varnost v okolju, ki spodbuja pristne vrednote in gradi na odnosih.

Vsak dan program od 7.00 do 15.00.

Prispevek:
16€/dan sprotno ali 55€/v paketu za ves teden (manjkajočih dni se ne vrača!).
V prispevek je vključeno: prijava, vstopnine, kosilo, material za delavnice, krajši izleti, bazen… Prispevek bo letos možno plačati tudi z gotovino, vsekakor pa priporočamo, da nam poravnate preko TRR-ja po prejemu računa. Cena Varstva I je sorazmerna glede na število dni.

Prijave: 7 dni pred vsakim terminom. (za 1. termin najkasneje do 21. 6.)

E-prijavnica

ORATORIJ 2024 “BLAGOR ZVESTIM!”

1. – 5. 7. in 8. – 12. 7.

 

Za otroke, ki so končali 1. razred OŠ in za mlade do 13. leta (14 in 15-letniki vabljeni k animatorjem).

Počitniško pestro dogajanje: ustvarjalne delavnice, vzgoja za vseživljenjske vrednote, igre, CELODNEVNI izlet po Sloveniji, kopanje ali vodne igre, druženje s sovrstniki in doživetje otroške razigranosti v varnem okolju …

Vsak dan od 8.30 do 15.20

Jutranje varstvo že od 7.00 do 8.30

Na oratoriju 2024 bomo pod naslovom »BLAGOR ZVESTIM!« spoznavali like, vrednote in zgodbo preroka Danijela, po istoimenski zgodbi iz Svetega pisma in filmski uspešnici. Zgodba je prirejena starosti in dojemanju otrok, posredovana preko dramske igre in ne z filmom.

Prispevek:
12€/dan ali 45€/v paketu za ves teden (doplačilo za izlet 25€ – lahko se še spreminja).
V prispevek je vključeno: prijava, vstopnine, kosilo, material za delavnice, bazen… Ob prihodu prvi dan, izdamo račun, ki ga poravnate preko TRR računa. Oratorijski izlet je izvzet iz cene, navedene za en teden programa in ga bodo plačali tisti, ki se bodo nanj prijavili. Otroci, ki ne bodo šli na izlet, se bodo vključili v program, ki bo zanje organiziran na isti lokaciji, kot pretekle dni programa!

Prijave najkasneje: do 25. 6.

E-prijavnica

PRIPRAVE ANIMATORJEV NA POHORJU
22. 6. — 24. 6.

Za animatorje, ki izvajate počitniške programe, organiziramo že v času pred počitnicami druženja, sledijo usposabljanja in konec junija animacijske tridnevne priprave letos v Mariboru.

Med Oratorijem in poletnimi programi so večerna druženja in vsakodnevna priprava ter vrednotenje dneva. Po zaključenih programih se bomo za kakšen dan umaknili, šli na izlet in naredili celotno oceno programov.

Vabljeni tudi 14 in 15 letniki, ki bi se radi vključili v novo akcijo in ustvarjalnost, novim dogodivščinam naproti.

Prispevek 15€ oz. po dogovoru.

E-prijavnica