V korak z mladimi

Letos poleti za otroke in mlade ponujamo naslednje programe:

ORATORIJ 2022 “ZA BOŽJO SLAVO”

27. 6. – 8. 7.

Za otroke, ki so končali 1. razred OŠ in za mlade do 13. leta (14 in 15-letniki vabljeni k animatorjem).

Počitniško pestro dogajanje: ustvarjalne delavnice, vzgoja za vseživljenjske vrednote, igre, krajši izleti v okolici Maribora …

Vsak dan od 8.30 do 15.20

Jutranje varstvo že od 7.00 do 8.30

Na oratoriju 2022 bomo pod naslovom »ZA BOŽJO SLAVO« spoznavali lik sv. Ignacija Lojolskega, znanega svetnika, ki se je leta 1522 spreobrnil. Letos obhajamo 500-letnico te spreobrnitve in smo hvaležni za veliko dobrega, ki so ga jezuiti (družba, ki jo je ustanovil Ignacij) doprinesli Cerkvi in vsej družbi s šolami in misijoni.

Prispevek:
10€/dan ali 43€/v paketu za ves teden.
V prispevek je vključeno: prijava, vstopnine, kosilo, material za delavnice, izleti, bazen… Ob prihodu prvi dan, izdamo račun, ki ga poravnate preko TRR računa. Prispevek plačan ob prijavi, se naknadno ne vrača!

Omejene prijave: do 19. 6.

E-prijavnica

PRIPRAVE ANIMATORJEV NA POHORJU
17. 6. — 19. 6.

Za animatorje, ki izvajate počitniške programe, organiziramo že v času pred počitnicami druženja, sledijo usposabljanja in konec junija animacijske tridnevne priprave na Pohorju.

Med Oratorijem in poletnimi programi so večerna druženja in vsakodnevna priprava ter evalvacija dneva. Po zaključenih programih se bomo za kakšen dan umaknili, šli na izlet in naredili celotno oceno programov.

Vabljeni tudi 14 in 15 letniki, ki bi se radi vključili v novo akcijo in ustvarjalnost, novim dogodivščinam naproti.

Prispevek 15€ oz. po dogovoru.

E-prijavnica

 

IZLET ANIMATORJEV IN MLADIH V DON BOSKOVE KRAJE

27. 8. — 30. 8.

Za animatorje, ki izvajate počitniške programe in drugi mladi, ki bi želeli doživeti (pokrajino, pomenljive kraje, izvirno duhovnost) del Piemonta (Italija), kjer je živel in deloval sv. Janez Bosko, soorganiziramo s Salezijansko mladinsko pastoralo ob koncu počitnic izletno romanje za mlade.

Druge info še objavimo kmalu.

Prispevek 100€ oz. po dogovoru.

E-prijavnica