V korak z mladimi

Silvestrovanje otrok

Polet v vesolje

Tokratno silvestrovanje za otroke smo pripravili v petek 21. decembra (od 18.00 do 21.00), saj je za otroško veselje vedno pravi čas, neglede na koledar.

Animatorji so otroke popeljali v brezmejno vesolje. Že ob prihodu so otroci najprej z raketo poleteli v višave na planet zabave in plesa. Na prvi postaji smo zaokrožili na planet družabnih in namiznih iger. Temu planetu je sledil planet plesa. Na njem smo se dobro naplesali in ogreli za nadaljnje potovanje po vesolju. Naslednji planet, na katerem smo pristali, je bil planet ustvarjalnosti. Na njem smo si izdelali maketo sončnega sistema. Pri izdelavi smo morali upoštevati velikosti planetov, njihovo oddaljenost od Sonca ime razdalje med njimi ter izbrati različne barve za posamezen planet.
Kot se za silvestrsko zabavo spodobi, smo si privoščili tudi večerjo s pico, sladkarijami in sokom. Po večerji smo raziskali planete našega osončja, na katerih nas je čakala naloga in posamezne igre, pri katerih smo nabirali točke. Čas je hitro tekel in tu je bila ‘polnoč’. Pričeli smo odštevati: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 in 1 – pok. Zaslišal se je zvok odpiranja šampanjcev, otroških seveda, prižig prskalnih palčk – kresničk in ognjemet bleščic.
Sledilo je nazdravljanje in izrekli smo si najlepše želje za leto 2019. Naj se uresničijo!

Morda vas zanima tudi