V korak z mladimi

DON BOSKOVE LAHKONOČNICE

Sanjske pripovedi za lahko noč

Klikni sem, če imaš rad 💐ŠOPKE in CVETLICE💐. Ali pa sem, če te vznemirjajo skrivnosti 🕵️‍TAJNE GOVORICE🕵️‍. Tu skozi v 📯DEŽELO PREIZKUŠNJE📯 vodi cesta, lahko pa pokukaš še v druga zanimiva mesta. Vzemi si čas za 🎵GLASBENE UTRINKE🎵: rime, prijetno melodijo in vse osminke. Tale link pa ti bo razkril, kako boš v treh preprostih korakih svoj 🌹ŽIVLJENJSKI CILJ🌹osvojil.

Lahko pa seveda ubereš tudi BLIŽNJICO, ki te pripelje do celotne galerije video vsebin, kjer si boš sam izbral točno tisti del DON BOSKOVIH LAHKONOČNIC, ki najbolj ustreza tvojemu okusu.

KAJ PA SPLOH SO “DON BOSKOVE LAHKONOČNICE”?

Temeljni namen je poslušalcem/gledalcem pobliže predstaviti življenje in delo sv. Janeza Boska – učitelja, vzgojitelja in zavetnika mladih. Ta sveti mož je bil tudi velik »sanjač«, ki je svojim sanjam pripisoval prav poseben pomen, saj so pomembno vplivale na njegovo nadaljnje življenje in imajo zelo veliko vlogo pri razumevanju njegovega duhovniškega in vzgojnega poslanstva. Svojim učencem je Don Bosko vsebino sanjskih prizorov pripovedoval redno po večernih molitvah oz. po »nagovoru za lahko noč«, zato smo ustvarjalci digitalno vsebino poimenovali kar »don Boskove lahkonočnice« ali #posebnasporočila.

INFORMACIJE ZA SLADOKUSCE!

DON BOSKOVE LAHKONOČNICE lahko razumemo kot »posebne paketke s prijetnimi sporočili« oz. vsebinami za vse okuse, saj smo jih pripravili iz kar 4 različnih sestavin:

🍬 zgoščeni opisi najbolj razkošnih sanjskih prizorov, 
🍭 tematsko povezana spoznanja s področja človekovih nezavednih svetov,
🍧 osupljiva dejstva in ostale zanimivosti iz donBoskovega življenja ter 
🍫 interaktivni tedenski izzivi za duhovno in osebno rast!

 

Najbolje pa je to, da so na voljo kadarkoli (vedno znova lahko iz njih črpate navdih ali zabavo) in kjerkoli (pametni TV, tablica, računalnik, telefon), saj smo jih objavlili tako na Youtube kanalu, kakor tudi na Facebooku in našem Instagram profilu. In prav to je tudi lepa priložnost, da stopite v stik z nami – da skupaj izmenjamo kakšno digitalno dobro besedo in si -v upanju, na čimprejšnje snidenje v živo- pomahamo v pozdrav!

 

Morda vas zanima tudi