V korak z mladimi

Podprite naše delo

NADALJEVANJE DEL V DON BOSKOVEM CENTRU … VESELI BOMO VAŠE POMOČI!

Ob podpori župnijskega pastoralnega sveta in z dovoljenjem naših predstojnikov v Ljubljani bomo letos (do pozne jeseni):
– namestili okna na nedokončani del objekta ter
– objekt obložili s fasado.
Zakaj? Da se na objektu ne bi delala škoda, da cerkev ne bi porabila toliko elektrike za ogrevanje in da bi bila naša ustanova na zunaj tudi bolj privlačna … Gre za dokaj veliko investicijo. Ali jo bomo zmogli? Nekaj bo prispevala naša salezijanska skupnost, nekaj se bo skozi vse leto nabralo pri župnijskih nabirkah prve nedelje v mesecu, delno pa bo pomagala tudi naša inšpektorialna skupnost. Seveda pa se za pomoč obračamo tudi na vse župljane, obiskovalce mladinskega centra in prijatelje.
Dar lahko oddate v župnijski pisarni, v nabiralnik  v cerkvi (kdor želi ostati anonimen) ali pa na TRR (podatki spodaj). Za vaš velikodušni dar se vam že vnaprej iskreno zahvaljujem in kličem na vse vas Božjega blagoslova.
      Don Boskov center Maribor, Engelsova ul. 66, 2000 Maribor.
      TRR:  SI56 6100 0001 5103 344 (Del. hr. Lj.)

DOHODNINSKA DONACIJA
Lahko pa nam pomagate tudi tako, da namenite 0,5% dohodnine, ki sicer ostane v državnem proračunu. Zato je donacija za vas brezplačna – mi pa se bomo razveselili vaše pomoči.

dohodninska napoved-obrazec