V korak z mladimi

Podprite naše delo

NADALJEVANJE DEL V DON BOSKOVEM CENTRU … VESELI BOMO VAŠE POMOČI!

Ob podpori župnijskega pastoralnega sveta in z dovoljenjem naših predstojnikov v Ljubljani smo v letu 2020/21:
– namestili okna na nedokončani del objekta ter
– objekt obložili s fasado.
– delno uredili večnamensko dvorano.
Zakaj? Da se na objektu ne bi delala škoda, da cerkev ne bi porabila toliko elektrike za ogrevanje, da bi bila naša ustanova na zunaj tudi bolj privlačna in da bi večnamenska dvorana vsaj delno že lahko služila svojemu namenu (razvedrilo, prireditve ipd. …). Investicija je bila dokaj visoka, pri plačilu stroškov pa so priskočili na pomoč številni župljani in razni dobrotniki od drugod, dekanijski duhovniki, vodstvo salezijanske inšpektorije v Ljubljani, dobrotnik iz Švice in tukaj navzoča salezijanska skupnost. Kljub velikodušnosti mnogih imamo še kar nekaj dolga oz. moramo odplačati posojilo – zato se še vedno priporočamo vaši velikodušnosti.
Dar lahko oddate v župnijski pisarni, v nabiralnik  v cerkvi (kdor želi ostati anonimen) ali pa na TRR (podatki spodaj). Za vaš velikodušni dar se vam že vnaprej iskreno zahvaljujem in kličem na vse vas Božjega blagoslova.
      Don Boskov center Maribor, Engelsova ul. 66, 2000 Maribor.
      TRR:  SI56 6100 0001 5103 344 (Del. hr. Lj.)

DOHODNINSKA DONACIJA
Lahko pa nam pomagate tudi tako, da namenite 1,00 % dohodnine, ki sicer ostane v državnem proračunu. Zato je donacija za vas brezplačna – mi pa se bomo razveselili vaše pomoči.