V korak z mladimi

Don Bosko Show

Pestro dogajanje ob prazniku 'očeta in učitelja mladih'

Kot veleva naša tradicija, smo zadnjo nedeljo v mesecu januarju (27.1.) ponovno pripravili Don Bosko Show. Dan je namenjen otrokom, mladim in njihovim staršem.

Ponovno smo napolnili prostore našega centra. Na praznovanju so zaigrali in zapeli člani Don Boskovega banda, prisluhnili smo mladim in njihovemu doživljanju Janeza Boska, njegovih misli in kako oni vidijo preventivni vzgojni sistem ob delu v mladinskem centru. Program je popestril čarodej Toni, ki nas je – tako otroke kot odrasle – očaral in nasmejal s svojim programom. Otroci in mladi so se pomerili v različnih igrah. Straši so se ustavili ob kavi, klepetu in druženju. Seveda pa tudi letos ni manjkal – zdaj že kar tradicionalni – srečelov z bogatimi dobitki za vsakdanjo rabo in unikatnimi slikami.
Druženje je tako trajalo vse do večera. Eni so prihajali, drugi odhajali. Ker je za igrišče bilo premrzlo, smo ostali v igralnici ob namiznih igrah in glasbi.Don Bosko pa nas je vse nagovarjal s sten mladinskega centra, kamor smo razobesili njegove spodbudne misli.

Morda vas zanima tudi