V korak z mladimi

DEJAVNOSTI V DON BOSKOVEM CENTRU V LETU 23/24

Vabimo k vpisu v dejavnosti :)

Počitniški oratorij (jesenske in zimske počitnice)

Za osnovnošolce od 1. do 8. razreda. Prijave bodo možne v oktobru 2023 in v januarju 2024. Tridnevni mini oratorij z delavnicami, igrami in vsebino za vzgojo otrok. Plačljivo.

Oratorij (dva tedna v poletnih počitnicah)

Za osnovnošolce od 1. do 8. razreda. Prijave bodo možne v maju 2024.

10-dnevni (sobote in nedelje izvzete) oratorijski program z delavnicami, igrami in z vsebino za vzgojo otrok. Plačljivo.

Poletno varstvo (v juliju in avgustu)

Za osnovnošolce od 1. do 8. razreda. Prijave bodo možne v maju 2024. Tritedensko varstvo s preprostim celodnevnim programom z animacijo in hrano. Plačljivo.

Krožek fantovskih mojstrov modelarjev: 

Za fante osnovnošolce od 5. razreda naprej. Krožek za razvijanje ročnih spretnosti v delu z lesom, kovino in drugim gradbenim materialom. Plačljivo. Krožek bo predvidoma ob ponedeljkih od 17.30 do 19.00.

PRIJAVE NA DEJAVNOSTI.

Različne priložnostne delavnice za otroke:

Delavnice, namenjene osnovnošolcem ali mlajšim za izdelovanje okrasja, voščilnic in drugih uporabnih pozornosti predvsem v jesensko zimskih mesecih pred prazniki. 

Dekliška odbojka:

Lažji športni treningi odbojke za osnovnošolke in srednješolke: (Letniki 2006 do 2010). S poudarkom tudi na občečloveških vrednotah in vključitev v Športkat ligo s 7. krogi turnirskih tipov tekem skozi sezono. Plačljivo (20€/mesec). Treningi so predvideni v torek, sredo in četrtek v večernih urah.

Nogomet za fante:

Lažji športni treningi za osnovnošolce in srednješolce s poudarkom tudi na občečloveških vrednotah. Treningi bodo predvidoma 1 x tedensko. Predvidoma večkrat letno bodo prijateljske tekme in verjetno še kak domači turnir. Plačljivo. Cena: 10€/mesec. Predvidoma bodo treningi ob sredah.

Ministranti:

Skupina katoliških ministrantov za fante, delujočih v župniji sv. Janeza Boska. Srečanja in vaje ob sobotah dopoldan. Brezplačno.

Verouk za vse razrede + predšolske otroke:

Info

Kuharski krožek:

Kuharska delavnica za dekleta za učenjem, novimi recepti in vajo v peki in kuhanju. Lačnih ust ne boste nikoli. Termin bo še določen.

Japonsko mečevanje:

Namenjeno srednješolcem in študentom (M/Ž). Več info na: https://www.kjm.si/ .

Mladinska skupina:

Skupina za mladostnike in mlade, ki želijo poglobiti vero in iščejo odgovore na različna življenjska vprašanja, ki se jih ne obravnava v šolskih sistemih. Torki ob 19.00. Brezplačno.

PRIJAVE NA DEJAVNOSTI.

Animatorska skupina:

Animacijsko-mladinska skupina mladih, ki pripravljajo programe, rastejo v povezovanju, odnosih, se družijo in z navdušenjem in veseljem animirajo mlajše. Zaželjeno po birmi ali srednješolci. Petki ob 20.00. Brezplačno.

Twirling tečaj

Si pripravljena na nekaj novega? Morda iščeš enostaven in občudovan ples? Morda nekaj, kar bo tvojim prijateljem izgledalo nemogoče, ko jim boš pokazala nov trik? Pridruži se plesu vrtenja palice! Dobrodošla pri twirlingu! Twirling je preplet plesa in elementov s twirling palico.

Vabljene vse osnovnošolke! 

KONTAKT: 070 99 55 94 (Trenerka Kim)

Bralni kotiček

Branje pravljic za manjše otroke. Za večje otroke spodbujanje branja knjig z refleksijo v risbo. Brezplačno.
Termin bo še določen.

Tečaj kvačkanja

– ponuja učenje osnov kvačkanja,
– ob zaključku tečaja vsak udeleženec naredi en kvačkan izdelek po lastni izbiri. Brezplačno. Termin bo še določen.

Delavnica izdelave oblek za Barbie punčko

– Začetek tečaja (nekaj iz zgodovine Barbie punčke).
– Zbiranje materiala za oblačila, predvsem odpadni kosi tekstilij.
– Nekaj osnov krojenja oblačil za punčke.
– Osnovne veščine ročnega šivanja.
– Izdelek (oblačilo za punčko).

Termin bo še določen.

 

PRIJAVE NA DEJAVNOSTI.

 

 

Morda vas zanima tudi