V korak z mladimi

Gostje

Ian Taylor

je bil posvečen v duhovnika katoliške nadškofije Port-of-Spain države Trinidad in Tobago, junija 1988. Služboval je kot župnik v različnih župnijah, trenutno v župniji sv. Karla Boromejskega v Tunapuni.

Od posvečenja dalje je bil aktivno vključen tudi v tujini v poslanstvo evangeliziranja na Jamajki, Haitiju, Nizozemskih Karibih, Belizu, na Kajmanskih otokih, ZDA, Slovaški, Romunij, Indiji, 5. Afriških državah, Braziliji in nenazadnje v Sloveniji. Leta 2005 je vodil uspešno misijo na otokih Samoa, Savaii in Ameriška Samoa. Leta 2002 je skupaj z nekaj laiki pričel s karizmatičnim in dinamičnim srečanjem Jesus Explosion za mlajše odrasle in odrasle, kjer je v vlogi duhovnega voditelja. Ženeta ga gorečnost za Kristusa in zveličanje duš, saj je udomačil besede apostola Pavla, “Po Božji milosti pa sem to, kar sem, in njegova milost, ki mi je bila dana, ni postala prazna.” (1 Kor 15, 10).

Artherly Nicholas

je vodja slavilne skupine GRACE iz Trinidada in Tobaga. Slavilno skupina GRACE (Milost) sestavljajo ljudje, katere je Bog odrešil in izražajo svojo hvaležnost z zahvaljevanjem, slavljenjem in čaščenjem Nebeškega Očeta skozi glasbo.

Artherly se takole predstavi: star sem 53 let, poročen 25 let z ženo Lauro, oče dvema hčerkama, Celeste in Christie-Ann. Bog je počasi, a zanesljivo prevzemal moje srce v obdobju zadnjih 39 let. Delam pri ponudniku zdravstvenega zavarovanja, ampak to je čudež sam po sebi. Bog me ljubi in me je odrešil in me skozi leta oblikuje v to, kar On hoče, da sem. Glasba ni moja strast, ampak izraz ljubezni mojega Očeta do mene in z Njegovo milostjo ga bom častil in slavil, dokler me ne pokliče k sebi domov.

POSNETKI SLAVLJENJAN